Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να δείτε LIVE όλα τα αθλητικά γεγονότα (και τους Ελληνικούς αγώνες) σε High Definition εικόνα φυσικά ΔΩΡΕΑΝ !

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και χωρίς διακοπές στην εικόνα (εκτός εάν δεν έχετε γρήγορη ταχύτητα στο internet).

Η επέκταση αυτή υπήρχε στον chrome αλλά για προφανείς λόγους την έβγαλαν !
Βρήκαμε την εφαρμογή (πρέπει να την κατεβάσετε) παρακάτω θα πάμε βήμα βήμα στην εγκατάσταση.

Θα πατήσετε ΕΔΩ για να επιλέξετε σε τι λειτουργικό θα μπει η εφαρμογή (στο παράδειγμα δείχνω για windows).

Στην σελίδα που θα ανοίξει θα κατεβείτε λίγο μέχρι να βρείτε την παρακάτω εικόνα.

Εδω θα πρέπει να πατήσετε στην λέξη WINDOWS (όπως σας δείχνω στην πάνω φωτογραφία η το αντιστοιχο λειτουργικό που εχετε (Android-IOS).

Τώρα μας έχει ανοίξει μια άλλη σελίδα από όπου θα το κατεβάσουμε (Τσεκαρισμένο ΔΕΝ έχει ιούς).

Σε αυτό το σημείο θέλω να προσέξετε να πατήσετε το Download (319.72KB) ΜΟΝΟ από το σημείο που έχω μαρκάρει στην κάτω φωτογραφία ΟΧΙ από αλλού.

Αφού κατέβει η εφαρμογή (είναι πολύ μικρή) κάνουμε εγκατάσταση και είμαστε έτοιμοι να δούμε τα πάντα (Μόνο αθλητικά γεγονότα).

Θα σας δείξω πως λειτουργεί (αν και είναι πολύ εύκολο στην χρήση).

Αφού ανοίξουμε την εφαρμογή (Sport Zone) θα μας βγάλει την παρακάτω εικόνα (μόνο το πάνω μενού με τα εικονίδια) εκεί εάν πατήσουμε την μπάλα του ποδοσφαίρου μας βγάζει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που παίζουν Live την συγκεκριμένη στιγμή που θα ανοίξουμε το Sport Zone. Πατάμε πάνω στον αγώνα που θέλουμε να δούμε και αυτό ήταν όλο !

Στην περίπτωση που θέλετε να δείτε ένα αγώνα που αρχίζει αργότερα θα πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή και να την ξανανοίξετε (δεν κάνει μόνο του refresh ).

Όπως θα δείτε και μόνοι σας είναι καταπληκτική εφαρμογή πιστεύω να την ευχαριστηθείτε όπως και εγώ.

Στην περίπτωση που δεν λειτουργεί  πηγαίνουμε  https://archive.org/details/SportZone1.5.1  και προς τα κατω και δεξιά θα δούμε την επιλογή WINDOWS EXECUTABLE  κατεβάζουμε την εφαρμογή και είμαστε έτοιμοι !